Snívate o vlastnej bagetérii, ale neviete, kde začať a ako na to? Rozbehnúť vlastné podnikanie môžete aj v spolupráci s franchisingovým systémom Bageterie Boulevard. Investície do prevádzky sa v priemere vracajú už do 5 rokov.
I. Základné informácie o franchisingovom koncepte Bageterie Boulevard | |
Názov franchisingovej značky | Bageterie Boulevard |
Odvetvie: | gastronómia |
Krajina pôvodu franchisingového systému: | Česká republika |
Rok vzniku franchisingového systému: | 2003 |
Celkový počet prijímateľov franchisy celosvetovo (franchisee)* | 15 |
Celkový počet prijímateľov franchisy v Českej republike (franchisee)* | 14 |
Počet prijímateľov franchisy (franchisee) v Slovenskej republike*: | 1 |
Možnosť zakúpenia master licencie pre Slovenskú republiku: | áno |
* ku dňu publikovania článku
II. Popis hlavného produktu |
Koncept ponúka kulinársky nadštandardné čerstvé bagety a dokazuje, že klasická bageta môže predstavovať chutný, jedinečný a navýsosť kvalitný kulinársky zážitok. Hlavným produktom sú bagety s náplňami, ktorých autormi sú renomovaní kuchárski majstri. Produktová rada Chef Menu je aktualizovaná každé tri mesiace. Medzi ďalšie ikonické produkty patria pečené zemiaky s domácou tatarkou, ktoré sú obľúbené ako príloha k menu alebo ako malá desiata, ktorú si môžete vziať so sebou. Popularitu si získal tiež denne čerstvo pripravovaný domáci Ice Tea s limetkou. |
III. Popis franchisingového konceptu Bageterie Boulevard |
Franchisový systém Bageterie Boulevard je moderný koncept reštaurácie bez obsluhy pre zaneprázdneného a pracujúceho človeka. Je založený na poskytovaní kvalitného a rýchleho servisu pri zachovaní maximálnej kvality ponúkaných produktov. Široké portfólio produktov reaguje na súčasný trend zdravej výživy a umožňuje tak osloviť širokú škálu zákazníkov. Vďaka prepracovanej logistike sú bagety zákazníkovi k dispozícii vždy čerstvé. Ponúkame vám overený biznis koncept, pri ktorom sa priemerná návratnosť prevádzky pohybuje už od 4 do 5 rokov. |
IV. Základné finančné informácie o franchisingovom koncepte Bageterie Boulevard | |
Potreba vlastného kapitálu v Eurách (bez vstupného poplatku): | 100 000 Eur |
Výška vstupného poplatku do systému (cena licencie): | 15 000 Eur |
Ročné prevádzkové poplatky (v % z tržieb): | 8 % z tržieb bez DPH |
Typická dĺžka nábehovej fázy tržieb v mesiacoch: | 6 mesiacov |
Typická dĺžka doby do otvorenia prevádzky (sprevádzkovania podnikania) v mesiacoch: | 6 mesiacov |
V. Popis výhod franchisingovej spolupráce | |
Služby poskytované franchisorom pred štartom podnikania | |
Posúdenie atraktivity lokality prevádzky: | áno, podpora pri výbere lokality |
Úvodné školenie | áno, v dĺžke 22 týždňov |
Pomoc s vypracovaním podnikateľského plánu: | áno |
Spracovanie projektu | áno, vypracovanie a vedenie projektu |
Zabezpečenie zásob/tovaru a pomoc so zariadením prevádzky: | áno, projektová podpora |
Pomoc s realizáciou úvodnej marketingovej kampane: | áno, |
Poskytnutie teritoriálnej exkluzivity: | áno, |
Informačný systém | áno vrátane pokladničného systému |
Možnosť odpustenia franchisingového poplatku | 2 roky v prípade, ak je prevádzka v strate |
Služby franchisora poskytované pravidelne počas podnikania: | |
Realizácia globálnych marketingových kampaní: | áno |
Denná podpora a konzultácie | áno, po celú dobu trvania zmluvy |
Finančné a manažérske poradenstvo | áno, po celú dobu trvania zmluvy |
Dodávky zásob | áno |
Možnosť spätného odkúpenia tovaru a zásob | áno |
Prevzatie prevádzky v prípade neúspešného podnikania | áno |
VI. Požiadavky na prijímateľov franchisy |
Všeobecné požiadavky na lokalitu: - mestá nad 50 000 obyvateľov, - centrá miest, obchodné centrá / food courts, - miesta s vysokým pohybom ľudí, - diaľnice (drive koncept! Všeobecné požiadavky na prijímateľa franchisy (franchisant): - fyzická osoba s manažérskymi schopnosťami, - kapitálová vybavenosť, - organizačné schopnosti a flexibilita. - skúsenosti s podnikaním v gastronómii sú výhodou. |
VII. Kontakt |
Meno: Ivo Vavříček Email: [email protected] Telefón: +420 602 537 265 |